Paljasjalkakengät vaeltamiseen

Paljasjalkakengät ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, kun yhä useammat ihmiset etsivät tapoja olla yhteydessä luontoon. Vaellus on yksi parhaista tavoista tehdä tämä, sillä sen avulla voit tutkia uusia alueita ja arvostaa ympäröivän maailman kauneutta. Paljasjalkakengät ovat erinomainen vaihtoehto vaeltajille, sillä niiden avulla voit tuntea maan jalkojesi alla ja parantaa tasapainoasi. Lisäksi paljasjalkakengät ovat yleensä kevyemmät kuin perinteiset vaelluskengät, joten niitä on helpompi kantaa pitkillä vaelluksilla. Olitpa sitten kokenut vaeltaja tai vasta aloittelija, paljasjalkakengät voivat auttaa sinua nauttimaan kokemuksesta entistä enemmän.

VIVOBAREFOOT TRACKER II FG BOTANICAL GREEN

Tämä on monipuolinen vaelluskenkä, joka sopii monenlaiseen toimintaan. Vivobarefoot Tracker II FG on paljasjalkavaelluskenkä, joka on tehty laadukkaasta nahasta ja on siinä on vettä hylkivä  Hydroguard kalvo. Tracker II on tehty kestämään koviakin olosuhteita ja siinä on Vivobarefootin FG (Firm Ground) pohja. Tracker II sopii käytettäväksi myös talvella ja kengän mukana tulee termal-pohjallinen, joka tuo lisäeristettä kengän muuten ohueen pohjaan. Tämä kenkä ei siis ole vedenpitävä, mutta oikeaoppinen vahaus ja kyllästys auttavat pitämään kengän hyvässä kunnossa ja paremmin vettähylkivänä. Sekä miesten, että naisten mallit.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Vivobarefoot Tracker II FG on luotettava valinta metsäretkelle.

3.7

XERO SHOES XCURSION FUSION

Xero Shoes Xcursion Fusion paljasjalkakengät antavat sinulle tunteen siitä, että olet lähellä maata, ilman että joudut tinkimään suojasta tai mukavuudesta.  Näissä kevyissä vaelluskengissä on vettähylkivä kalvo. Pohjat ovat kuvioidut ja pitävät. Nämä kengät on suunniteltu vaelluskäyttöön ja siksi ovat tavanomaisia paljasjalkakenkiä jäykemmät.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Xero Shoes Xcursion Fusion on useimpia paljasjalkakenkiä jäykempi ja sopiikin tukevia kenkiä etsiville vaeltajille.

3

VIVOBAREFOOT TRACKER HI II FG LADIES OBSIDIAN

Tässä nahkaisessa vaelluskenkämallissa on korkea varsi, joka suojelee jalkaa ja pitää roskat poissa kengästä. Tracker Hi II FG Ladies Obsidianiin valmistaja on laittanut Sympatex-kalvon, jonka pitäisi olla hengittävä ja vedenpitävä, ja tarjoavan hyvää suojaa kosteissa oloissa. Tracker in myös talvikäyttöön sopiva, siinä on irroitettava  pohjallinen. Oikeaoppinen vahaus ja kyllästys auttaa pitämään kengän kunnossa pitempään.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Tracker Hi II sopii erityisesti metsässä kulkemiseen korkeamman vartensa ansiosta.

3.7

Näiden kenkien mukavuutta on paljon ylistetty. Kengät on tehty kestävästä nahasta ja niissä on keskikorkea varsi. Nämä kengät on vartavasten suunniteltu retkeilyyn ja vaellukseen. Näistä kengistä löytyvät paljasjalkakenkien hyvät puolet, jalka saa toimia vapaasti, mutta olla silti suojattuna. Kengässä on irrotettava pohjallinen, joten voit käyttää itsellesi mieluisinta ja tarvittaessa uusia pohjallisen. Pohjan Vibran materiiali takaa hyvän pidon.

BÄR BERGKOMFORT WANDERSTIEFEL

Näiden kenkien mukavuutta on paljon ylistetty. Kengät on tehty kestävästä nahasta ja niissä on keskikorkea varsi. Nämä kengät on vartavasten suunniteltu retkeilyyn ja vaellukseen. Näistä kengistä löytyvät paljasjalkakenkien hyvät puolet, jalka saa toimia vapaasti, mutta olla silti suojattuna. Kengässä on irrotettava pohjallinen, joten voit käyttää itsellesi mieluisinta ja tarvittaessa uusia pohjallisen. Pohjan Vibran materiaali takaa hyvän pidon.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Kun haluat kengät, joissa yhdistyvät vaelluskenkien ja paljasjalkakenkien hyvät puolet, niin kannattaa valita Bär Bergkomfort Wanderstiefel kengät

3.3

FEELMAX KUUVA 6

Feelmax Kuuva 6 on korkeavartinen ekologisesta nahasta valmistettu paljasjalkakenkä. SympaTex kalvo-rakenne tekee kengistä vedenpitävät. Kuuva 6 on ohutpohjainen ja tarjoaa hyvän maatuntuman. Se on monipuolinen kenkä, jossa on leveä lesti ja varpaille tilaa. Feelmaxin lämpöpohjallisen avulla saat kylmemmille ilmoille lisäeristettä. Jotta kengät pysyvät hyvässä kunnossa on nahkaa syytä huoltaa säännöllisesti

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Feelmax Kuuva 6 on monipuolinen kenkä, joka sopii niin kaupungille kuin metsäänkin.

3.3