Termosmuki -Mikä on paras valinta sinulle

Termosmuki on tarpeellinen esine kaikille, jotka haluavat pitää juoman kuumana tai kylmänä esimerkiksi matkalla töihin. Markkinoilla on niin paljon erityyppisiä termosmukeja, että voi olla vaikea tietää, minkä valitsisit. Mutta jos pidät mielessäsi muutaman keskeisen ominaisuuden avulla löydät varmasti tarpeisiisi sopivan termosmukin.

Mieti, millaista juomaa kuljetat mukissa, kuinka kauan haluat sen pysyvän kuumana tai kylmänä. Tarvitseeko termosmukin olla täysin vuotamaton vai pidätkö sitä vain pystyasennossa? Onko termosmukin tarkoitus mahtua esimerkiksi auton mukitelineeseen?  Onko termosmukin ulkonäöllä sinulle väliä? Haluatko tyylikkään vai käytännöllisemmän? Vai haluatko termosmukin, jossa nämä ominaisuudet yhdistyy. Saatavilla on niin monia erilaisia vaihtoehtoja, että jokaiselle löytyy varmasti sopiva.

STANLEY TRIGGER-ACTION TERMOSMUKI 0,35L

Tämä super luotettava Stanley Trigger-Action Termosmuki 0,35l säilyttää juoman kuumana 5ja kylmänä 6h. Termosmukin painonappikansi on täysin tiivis, eikä juoma valu ulos missään asennossa. Tämä klassikko on saatavilla monessa värissä ja myös suuremmassa 0,47l koossa. Termosmuki on täysin BPA-vapaa ja voit pestä sen astianpesukoneessa. Sopii auton mukitelineeseen.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Tämä Stanley Trigger-Action Termosmuki 0,35l on ehdoton valinta niille, jotka haluavat laadukkaan termosmukin.

4.3

Katso hinnat Stanley Trigger-Action Termosmuki 0,35l

THERMOS STAINLESS KING 0,47L TERMOSMUKI

Thermos Stainless King 0,47l on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja se voi pitää juomasi kuumana 7h ja kylmänä jopa 18h. DrinkLock-korkissa on vuotamaton tiiviste ja yhdellä kädellä käytettävä lukitus. Pullon sisällä on koukku, johon voit ripustaa teepussin ja hauduttaa teetä ilman, että muki on auki tai pussin naru ui vedessä. Mukin korkin voi purkaa osiin puhdistusta varten. Sekä korkki, että muki voidaan pestä astianpesukoneessa. Thermos Stainless King 0,47l on luotettava valinta ja siinä on 10 vuoden takuu. Saatavilla monessa eri värissä.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Thermos Stainless King on tyylikkään monipuolinen, laadukas ja käytännöllinen valinta.

4.3

Katso hinnat Thermos Stainless King 0,47l termosmuki

AIRAM KLASSIKKO TERÄSMUKI 0,35 L

Pidä juomasi kuumana tai kylmänä liikkeellä ollessasi tämän Airam klassikko teräsmukin avulla. Siinä on kaksiseinäinen rakenne ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on kestävä ja pitkäikäinen. Muovisessa kannessa on pikalukitus, mutta teräsmuki ei ole täysin tiivis, joten ei sovi laukussa kuljetettavaksi.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Airam klassikko teräsmuki on tyylikäs valinta, mutta ei kestä kuljetusta joka asennossa.

3

STELTON TO GO CLICK TERMOSMUKI 0,4L

Stelton To Go Click termosmuki on loistava valinta, jos etsit pelkistettyä ja tyylikästä mukia, joka pitää juomasi kuumana tai kylmänä. Siinä on kaksoisseinämäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne ja silikonitiivisteellä varustettu painonappikansi, joka tekee siitä täysin tiiviin. Voit juoda termosmukista, kuin mistä tahansa mukista, sillä käytännöllisestä mukista voi juoda mistä suunnasta tahansa. Mukiin mahtuu 0,4 litraa ja se on saatavilla monena värinä.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Stelton To Go Click termosmuki on tyylikäs ja toimiva valinta.

3.3

TEFAL TRAVEL TERMOSMUKI 0,36L

Tefal Travel termosmuki 0,36l on helppo ottaa mukaan mihin tahansa. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen ympärillä kulkeva silikoni mahdollistaa hyvän otteen mukista. Termosmuki on vuotamaton ja kannessa on kätevä pikapainike. Mukista voi juoda mistä tahansa reunasta. Termosmukia on saatavan useana värinä, joten jokainen löytää varmasti itselleen mieluisan. Juoma säilyy kuumana 4h ja viileänä 8h. Tefal Travel termosmuki voidaan pestä astianpesukoneessa.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Tefal Travel termosmuki 0,36l on kätevä ottaa mukaan ja sitä on helppo käyttää missä vain.

3.8

Termosmuki kahvalla vai ilman?

On termosmukin ystäviä, jotka haluavat mukinsa kahvalla, ja niitä, jotka haluavat sen ilman kahvaa. Kahvalla varustettua mukia saatetaan pitää kätevämpänä, koska siitä on helpompi ottaa kiinni ja pitää kiinni. Joidenkin mielestä kahvalla varustettu muki näyttää tyylikkäämmältä. Toisaalta termosmukia ilman kahvaa saatetaan pitää käytännöllisempänä, koska se vie vähemmän tilaa ja on siten helpompi sujauttaa kassiin. Jotkut ovat myös sitä mieltä, että muki ilman kahvaa näyttää modernimmalta ja minimalistisemmalta. Viime kädessä kyse on henkilökohtaisista mieltymyksistä. Haluatko mukin kahvalla vai ilman kahvaa, on täysin sinun päätettävissäsi!