Parhaat retkeily -ja vaellushousut

Markkinoilla on saatavilla erilaisia retkeilyhousuja, jotka on suunniteltu vastaamaan erityyppisten retkeilijöiden tarpeita. Esimerkiksi jotkut vaellushousut on valmistettu kevyistä materiaaleista, jotka tarjoavat hyvän ilmanvaihdon, joten ne sopivat erinomaisesti vaellukselle lämpimällä säällä. Toiset taas on valmistettu vedenpitävistä tai vedenkestävistä materiaaleista, joista voi olla hyötyä vaelluksella märissä olosuhteissa. Joissakin vaellushousuissa on myös useita taskuja, joissa voi olla kätevää säilyttää eväitä, karttaa tai muita pieniä esineitä. Se, mitkä ovat sinulle parhaat vaellushousut, riippuu viime kädessä henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja siitä, millaista vaellusta aiot tehdä.

FJÄLLRÄVEN KEB TROUSERS

Fjällräven Keb Trousers ovat täydelliset vaellushousut. Ne on valmistettu kestävästä, joustavasta materiaalista, joka on miellyttävä käyttää ja hengittävä. Housuissa on neljä taskua. Housuissa on lahkeessa kiristysmahdollisuus ja erillinen lenkki, jolla voit kiinnittää lahkeen kenkään. Housuja on saatavana miesten ja naisten koossa sekä naisten curved-mallia. Housut on saatavilla useissa upeissa väreissä

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Olitpa sitten vaeltamassa vuoristossa tai kulkemassa lähimetsässä, Fjällräven Keb Trousers on laadukas, tyylikäs ja ehdottoman mukava valinta.

5

Katso hinnat Fjällräven Keb Trousers

CRAGHOPPERS NOSILIFE PRO CONVERTIBLE II TROUSERS

Craghoppers Nosilife Pro Convertible II housut ovat olennainen varuste jokaiselle vakavasti otettavalle vaeltajalle. Ne on valmistettu kestävästä, kevyestä kankaasta, joka on suunniteltu kestämään vaelluksen vaativuutta. Craghoppersin muunneltavat housut sopivat Nosilife-käsittelynsä ansiosta erinomaisesti vaeltamiseen kaikissa olosuhteissa. Housujen käsittely auttaa suojaamaan ötököiltä ja UV-säteiltä, joten se sopii erinomaisesti vaellukselle lämpimällä säällä. Housuissa on myös useita taskuja tärkeiden tavaroiden säilyttämistä varten, ja ne voidaan helposti muuntaa shortseiksi, kun sää lämpenee. Saatavilla miesten ja naisten malli.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Olitpa sitten vaeltamassa vuoristossa tai tutustumassa uuteen kaupunkiin lomalla, Craghoppersin muunneltavat housut auttavat oloasi pysymään mukavana.

5

Katso hinnat Craghoppers Nosilife Pro Convertible II

HAGLÖFS MID SLIM PANT

Housut ovat jokaisen retkeilijän olennainen varuste ja Haglöfs Mid Slim Pant on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät monipuolisia ja mukavia housuja. Joustavasta softshell-materiaalista valmistetut housut on suunniteltu tarjoamaan erinomaista liikkumisvapautta, ja vetoketjulliset taskut tarjoavat turvallisen säilytyspaikan retkeilytarvikkeille.  Nämä housut on suunniteltu mukavuutta ja kestävyyttä ajatellen, ja ne auttavat sinua pysymään kuivana vaelluksella. Saatavilla miesten ja naisten malli.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Kun etsit kapeita softshell materiaalista tehtyjä housuja on Haglöfs Mid Slim Pant laadukas ja luotettava valinta mukaan vaellukselle.

5

Katso hinnat Haglöfs Mid Slim Pant

SASTA KAARNA PANTS

Sasta Kaarna Pants ovat täydellinen valinta kaikenlaiseen luonnossaliikkumiseen. Sarkavillasta valmistetut housut toimivat kaikissa keleissä. Ne ovat omimmillaan kuivalla, märällä, lämpimässä ja kylmässä. Housujen päämateriaali on 70%villaa ja 30% polyesteriä. Vahvikkeena kuluvissa kohdissa on käytetty puuvilla-polyesterikangasta. Villan luonnollisia ominaisuuksia ovat hengittävyys, veden hylkivyys ja lämmittäminen myös kosteana.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Sasta Kaarna housut ovat mitä parhain ja monipuolinen valinta ulkoilijalle, joka osaa arvostaa villan luonnollisia ominaisuuksia.

5

Katso hinta Sasta Kaarna

Miten valita oikeat vaellushousut seuraavalle vaellukselle?

On muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun valitset retkeily -tai vaellushousut seuraavaa vaellusta varten. Ensimmäinen on maastotyyppi, jossa vaellat. Jos olet vaellukselle vaikeakulkuisessa maastossa, tarvitset tukevammasta kankaasta valmistetut housut. Jos vaellat helpommassa maastossa, voit tyytyä kevyempiin housuihin.

Toinen huomioon otettava asia on sääolosuhteet. Jos vaellat lämpimällä säällä, haluat kevyet ja hengittävät housut. Jos vaellat kylmässä säässä, haluat housut, jotka pitävät sinut lämpimänä ja joiden alle mahtuu lisävaatteita.

Lopuksi ota huomioon henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jotkut retkeilijät pitävät housuista, joissa on paljon taskuja, kun taas toiset pitävät virtaviivaisemmista housuista. Valitse housut, jotka mielestäsi sopivat sinulle parhaiten.