Tietoa meistä

Tervetuloa vaellusjaretkeily.com -sivustolle! Olemme intohimoisia vaelluksen ja retkeilyn ystäviä, jotka haluavat jakaa rakkautemme luontoon ja ulkoiluun kanssasi. Sivusto on perustettu vuonna 2017. Meidän missionamme on tarjota korkealaatuisia resursseja, oppaita ja vinkkejä kaikille luonnossa liikkujille – oli kyse sitten päiväretkestä lähimetsässä tai useamman päivän vaelluksesta kaukaisilla poluilla.

Mikä Meitä Ajaa

Meidät ajaa eteenpäin yksinkertainen uskomus: luonto on kaikkien ulottuvilla ja jokaisella on oikeus nauttia siitä turvallisesti ja vastuullisesti. Haluamme innostaa ihmisiä tutkimaan upeita maisemia ja oppimaan uusia taitoja, samalla kunnioittaen luonnon monimuotoisuutta ja haavoittuvuutta.

Asiantuntijamme

Tiimimme koostuu kokeneista vaeltajista, retkeilyoppaista ja luontoaktivisteista. Jokaisella meistä on vuosien kokemus ulkoilmaelämästä ja erityisosaaminen, joka kattaa kaiken reitin suunnittelusta selviytymistaitoihin ja ympäristön suojeluun.

Mitä Tarjoamme

  • Resurssit ja Oppaat: Laadukkaat, helposti ymmärrettävät oppaat ja artikkelit varusteista, reiteistä ja retkeilyn perusteista.
  • Kestävä Matkailu: Tietoa ja neuvoja ekologisesti kestävistä tavoista nauttia luonnosta.

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai haluat jakaa retkeilykokemuksesi, ota rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät sähköpostitse [sähköpostiosoite] tai seuraa meitä sosiaalisen median kanavissamme.

Liity seikkailuun – tutki, opi ja nauti luonnosta kanssamme!