Erilaisia termospulloja – mikä on paras sinulle?

Termospulloista on tullut suosittu tapa pitää juomat lämpiminä tai kylminä käyttäjän tarpeiden mukaan. Markkinoilla on useita erilaisia termospulloja, mutta mikä niistä sopii sinulle?

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut termospullot  ovat suosituimpia termospulloja. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ovat erittäin kestäviä. Ne voivat kuitenkin olla hieman painavampia kuin muuntyyppiset pullot.

Muovinen termospullo on hyvä valinta niille, jotka etsivät kevyempää vaihtoehtoa. Muovista termospulloa on helppo kuljettaa mukanasi kaikkialle. Ne eivät kuitenkaan välttämättä ole yhtä kestäviä kuin muut vaihtoehdot.

Lasiset termospullot ovat paras valinta niille, jotka haluavat molempien maailmojen parhaat puolet – kestävyyden ja tyylikkyyden. Nämä pullot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat kestäviä, mutta eivät tietenkään siedä kolhuja kuten teräksiset pullot.

THERMOS FBB 1000

Jos etsit laadukasta ja kestävää termospulloa on Thermos FBB 1000 valintasi. Tämä eri lehtien  (Kuluttaja-lehti testivoitto 1/2011, Tekniikan Maailman testivoittaja 22/13. Suomen Luonto 4 tähteä 10/13. Retki-lehden testivoittaja 12/2016 )testeissä menestynyt termospullo on täysteräksinen ja siinä on ylivoimainen lämmönerityskyky. Litran termospullossa juoma pysyy kylmänä 24 tuntia tai kuumana mahtavat 8 tuntia. Pullossa on patentoitu automaattikorkki, joka sulkeutuu itsestään, jos pullo sattuu kaatumaan tai korkki laitetaan paikoilleen. Pullo on ulkomuodoltaan virtaviivainen ja rakenteeltaan kevyt. Korkeutta pullolla on 30cm ja painoa 535g.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Thermos FBB 1000 on valintasi jos tarvitset laadukasta ja luotettavaa termospulloa, joka on helppo kuljettaa mukanasi minne tahansa.

4.7

Katso hinnat Thermos FBB 1000

AIRAM PUNAINEN 1,0 L TERMOSPULLO

Airamin perinteinen punainen termospullo on kuulunut kotien varustukseen jo vuosikymmenien ajan. Pullon ulkoasu on säilynyt lähes muuttumattoma ja sopiikin hyvin ulkonäköön mieltyneelle lapsuusajan muistoja vaalivalle ostajalle. Punaisen termospullon kuori on metallia ja muovia, sisuspullo lasia. Termospullo pitää sisällön 24 tuntia yli +50 asteisena. Termospullo painaa 630g.

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Airamin punainen termospullo on oiva valinta kun haluaa kunnioittaa perinteitä, eikä pullon ei tarvitse kestää kovia kolauksia

3.5

STANLEY CLASSIC 1,0 L

Tämä on moderni versio pullosta, joka on ollut käytössä jo yli vuosisadan ajan. Stanley Classic on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kestävä runkorakenne. Pullossa on kaksoisseinämät, jotka pitävät juomat kuumina tai kylminä jopa 24 tuntia. Eli myös tämän termoksen lämpöarvo mahtava. Tässä mallissa on myös tukeva kantokahva, mikä helpottaa termospullon käsittelyä, mutta vähentää pullon virtaviivaisuutta pakattaessa. Termospullo on helppo puhdistaa, sillä sen osat ovat astianpesukoneen kestäviä. Pullon koko on 11,7×9,4×35,8 cm ja paino 810g

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Stanley Classic on oiva valinta kun haetaan laadukasta termospulloa kantokahvalla.

4

Katso hinnat Stanley Classic 1,0l

SIGG HOT & COLD GLASS WMB

Laadukkaista juomapulloistaan tunnettu Sigg on tuonut markkinoille myös oman 0,4 litraisen termospullonsa. Termospullo on karkaistua lasia, joka pitää juoman joku kylmänä tai kuumana kaksinkertaisen lasiseinämän avulla. Kaksinkertainen lasipinta pitää myös huolen, että pullon ulkopinta ei ole kuuma ja irrotettava silikonisuoja puolestaan tekee pullosta vähemmän liukkaan. Pullo on pesukoneenkestävä ja sen mukana tulee siihen sopiva teesihti. Termospullon koko on 26,3 x 6,9 cm ja paino 536g

– Vaellusjaretkeily.com

Ominaisuudet
Laatu
Hinta

Yhteenveto

Tämä kaunis termospullo on tyylitietoinen valinta ja sopii kaupunkikäyttöön metsää paremmin.

3.5

Katso hinta Sigg Hot & cold glass wmb