Rinkan suojapussi | Tärkeä varuste vai turhake?

​Rinkan suojapussi lentokoneeseen

​Tarvitsenko rinkalleni suojapussia lentokoneeseen? Kun luovutat uudenkarhean rinkkasi lentoyhtiön käsiteltäväksi selvityspisteessä, et välttämättä ole varautunut että lennon jälkeen uusi rinkkasi saattaa näyttää siltä kuin se olisi juuri tehnyt maailmanympärimatkan - kahdesti.

​Rinkka niin kuin mikä tahansa matkatavara ottaa paljon kolhuja vastaan, kun sitä kuljetetaan lentokoneen ruumaan ja takaisin. Erityisesti rinkan roikkuvat hihnat ovat alttiita tarrautumaan kiinni kuljetushihnan väleihin, tämän sattuessa rinkkasi on lähestulkoon aina hirvittävässä kunnossa. Onneksi rinkan suojelemiseen löytyy helppo ratkaisu, suojapussi eli lentosuoja!

​Suojapussi on rinkan päälle puettava pussi, joka suojaa rinkkaasi kolhuilta ja naarmuilta. Suojapussi kätkee myös kätevästi kaikki irralliset hihnat ja remmit sisäänsä, jotta voit huoletta matkustaa ehjän rinkan kanssa.

​Rinkan suojapussin valinta

​Suojapusseja on saatavilla eri mallisia. Käytännössä suojapussia hankkiessasi sinun tulee tarkastaa oman rinkkasi koko eli litratilavuus. Suojapusseissa on ilmoitettu litroina sisälle mahtuvan rinkan tai repun koko. 60 litraiselle rinkalle sopii hyvin 60-90 litrainen suojapussi, mitä lähempänä oikeata kokoa, sen vähemmän tyhjää tilaa jää sisälle. Tyhjää tilaa voi tosin olla enemmänkin, sillä suojapussin saa useimmiten kiristettyä rinkan ympärille eikä tyhjästä tilasta ole varsinaisesti kuin kosmeettista haittaa. Jotkut suojapusseista ajavat sekä sadesuojan että suojapussin virkaa samanaikaisesti. Pelkkä sadesuoja ei välttämättä lentomatkan suojaamiseksi riitä, sillä ne on usein rakenteeltaan huomattavasti kevyempiä.

​Malli

​Rinkan koko

Sadesuojaus

​Hinta

Verkkokaupasta

​Osprey Airporter M

​   45-75 Litraa

​         40,32 €

​Osprey Airporter L

​   70-110 Litraa

​         40,32 €

Deuter Transport Cover

​   60-90 Litraa

​         42,66 €

​Suojapussi ylle ja rinkka lentokoneeseen mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *